Űzik-hajtják egymást a játékosok

2016. 05. 29. 10:00Csütörtökön délelőtt még a regenerálódásé volt a főszerep a válogatott ausztriai edzőtáborában, délután viszont másfél órás, kemény edzést tartott a kerettagoknak a szakmai stáb.


A csapat edzőpályájánál nagyobb létszámban jelentek meg magyar szurkolók, és bár alapvetően minden edzés zárt kapus, a szakmai stáb kivételesen - egyszeri alkalommal - úgy döntött, hogy a szurkolók nagy számára való tekintettel publikussá teszi a gyakorlást, így a magyar drukkerek végignézhették a tréninget. A szurkolók elégedetten nyugtázták a látottakat, egyikük az edzés közben meg is jegyezte: "a legjobban az tetszik, ahogy űzik-hajtják egymást a játékosok". 

Ahogy arról nap közben beszámoltunk, ma átmenetileg egy fővel csökkent a keret létszáma, Gera Zoltán orvosi vizsgálatokra hazautazott, de remélhetőleg néhány nap után ismét csatlakozhat a többiekhez. 

A csapat mai programjában egy játékvezetői tájékoztató is szerepelt, Dagmar Damkova, az UEFA játékvezetői bizottságának tagja azokról az új szabályváltozásokról tartott előadást, melyeket az Eb során vezetnek be. Az előadás végén a labdarúgók is feltehették kérdéseiket, így néhány olyan esetet jó előre tisztázhattak az UEFA-delegált segítségével, melyek megítélése vitás lehet az kontinenstornán. 

 

forrás: mlsz.hu